FilosoFilm – 

Unga tankar på vita duken

 
 

Ungdomar i Luleå hade möjligheten att vara med och skapa en unik film. Detta var den information som fanns innan inspelningen:


Den 10 september 2011, på Kulturnatten i Luleå, kommer du som är mellan 12 och 25 år kunna vara med och skapa en film om unga människors filosofiska tankar!


Inspelningen sker på Stadsbiblioteket i Kulturens hus i Luleå lördagen den 10 september 2011 kl. 14-16 och 18-22. Kom dit och se vad som händer, skriv en fråga eller ge ett svar, var själv med på filmen eller låt någon annan prata åt dig. Filma själv, regissera eller skriv manus!


Det är du, tillsammans med andra ungdomar, som avgör vad filmen handlar om och hur den blir! Ta chansen att vara med och påverka, att ge oss ungdomar en röst!


Filmen produceras av Unga tankar i samarbete med Filmpool Nord. Den kommer att tävla i tävlingar för unga filmskapare, visas på filmfestival, samt förhoppningsvis visas på andra ställen som t.ex. i TV.
Råmaterialet är nu inspelat och vi arbetar med postproduktionen av filmen. Vi kommer att meddela på denna sida när den är klar.

Var med och skapa en film!

Skådespelarna i dessa teasers är Anton Sandin och Sanna Garney Lestander.

Problem med att se filmerna?

Ladda ner QuickTime gratis här!